Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Sağlık Bakanlığı, İskele kentindeki bir konser sırasında sahnede fenalaşan şarkıcı Volkan Konak’ın tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiğini açıkladı.
Bakanlık, KKTC’deki konseri sırasında rahatsızlanıp hastaneye kaldırılan Konak hakkında yazılı açıklama yaptı.
Açıklamada, şunlar kaydedildi:
“Bu gece aniden rahatsızlanması nedeniyle 00.17’de Mağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırılan sanatçı Volkan Konak, 00.42’de tüm müdahalelere rağmen maalesef hayatını kaybetmiştir. Detaylı açıklama Mağusa Devlet Hastanesi Başhekimliği tarafından yazılı olarak yapılacaktır.”
İskele kentindeki bir otelde sahne alan Volkan Konak konser sırasında fenalaşmıştı.
İlk müdahalesi konseri izleyenler tarafından yapılan Konak, daha sonra çağrılan ambulans ile Gazimağusa Devlet Hastanesine kaldırılmıştı.
Belçika’da Ramazan Bayramı kutlanıyor
1
Belçika’da 3 seçim bölgesinde oy kullanılacak
110120 kez okundu
2
Belçika’da İnternette çıplak resimleri paylaşılan 14 yaşındaki kız çocuğu intihar etti
46407 kez okundu
3
Filenin Sultanları finalde İtalya’ya 3-2 yenilerek dünya ikincisi oldu
44591 kez okundu
4
Boşanma davasında eşlerin Türkiye’deki banka hesapları paylaşılır mı?
44216 kez okundu
5
Gent şehrinde Bulgaristan asıllı 2 Türk genç trafik kazasında yaşamını kaybetti
43937 kez okundu