KOVID-19’un yayılmasını engellemek ve hizmetlerin kademeli ve güvenli bir şekilde yeniden başlatılmasını sağlamak için testlerin öneminin farkında olan Saint-Josse-ten-Noode Belediyesi yarın sabahtan itibaren, personeline ücretsiz olarak test edilme imkanı sunacaktır.
Belediye Başkanı Emir KIR, “Krizin başlangıcından bu yana bu testlerin çok büyük önemi üzerinde ısrar eden DSÖ’nün önerileri ile tamamen uyumluyuz. Milli Güvenlik Konseyi kararları doğrultusunda, belediye personelinin faaliyetlerinin kademeli olarak yeniden başlaması, ekiplerimizin sağlığının yanı sıra psikolojik refahlarının da sağlanması çok önemlidir. Tarama yarından itibaren, gönüllü olarak ve öncelik sırasına göre, riskli meslekleri icra edenlerden başlayacak. 250 tarama testinin Haziran ayı sonuna kadar yapılacak. Yarın yaklaşık 80 kişinin testini İnsan Kaynakları ve Mesleki Tıp Servisi’nin desteğiyle yapacağız. ” diye belirtti.
Somut olarak, Belediye Yönetimi, 26 Mayıs 2020 tarihli toplantısında, Belediye’nin, CPAS – Yardım Kurumunun ve ortaklarının riskli çalışma gurubunda olan işçileri ve idari personeline öncelik vererek PCR tarama test yapma prensibini benimsemeye karar verdi. Bu katogorideki personel Haziran ayında test edilecek ve geri kalan personel Eylül ayında yeni öğretim yılının başlamasından önce test edilecektir.
TBMM 48 günlük aranın ardından mesaisine başladı
1
Belçika’da 3 seçim bölgesinde oy kullanılacak
110106 kez okundu
2
Belçika’da İnternette çıplak resimleri paylaşılan 14 yaşındaki kız çocuğu intihar etti
46379 kez okundu
3
Boşanma davasında eşlerin Türkiye’deki banka hesapları paylaşılır mı?
44050 kez okundu
4
Gent şehrinde Bulgaristan asıllı 2 Türk genç trafik kazasında yaşamını kaybetti
43910 kez okundu
5
Türk Genci İfade Vermek İçin Gittiği Polis Bürosundan Bu Halde Çıktı
38540 kez okundu