Genç yaşında kan kanseri hastalığına yakalanan ve Almanya’nın Moers şehrinde uzun zamandır tedavi gören Resul DUYAR, hayata tutunamadı ve son yolculuğa uğurlandı.
Dün ( 30/06/2014 ) pazartesi günü Moers Kocatepe Camisi’nde kılınan cenaze namazı sonrası Resul DUYAR, dualarla son yolculuğuna uğurlanırken, sevenleri ve genç arkadaşları kendisini yanlız bırakmadı.
Yaklaşık 6 ay önce 1500 kişinin katıldığı ve kampanya boyunca kendisine uygun ilik bulunamayan Resul DUYAR, Almanya’yı yasa boğdu.
Vatandaşların cenazeye katılımları çok kalabalık gerçekleşirken, Resul DUYAR’ın cenazesi memleketi olan Zonguldak’a götürüldü.
Moers Kocatepe imamı Muhsin AKSOY’un kıldırdığı cenaze namazı sonrası baba Mustafa DUYAR taziyeleri kabul etti.
Hüsnü Çalık Hayata Tutunmaya Devam Ediyor Haberler İyi Değil
1
Belçika’da 3 seçim bölgesinde oy kullanılacak
110197 kez okundu
2
Belçika’da İnternette çıplak resimleri paylaşılan 14 yaşındaki kız çocuğu intihar etti
46508 kez okundu
3
Boşanma davasında eşlerin Türkiye’deki banka hesapları paylaşılır mı?
45273 kez okundu
4
Gent şehrinde Bulgaristan asıllı 2 Türk genç trafik kazasında yaşamını kaybetti
44102 kez okundu
5
Türk Genci İfade Vermek İçin Gittiği Polis Bürosundan Bu Halde Çıktı
38625 kez okundu