16 Ekim 2015 cuma günü, Piribeyli Anvers kadın kolları Den Tir, Tirstraat 35 nolu adreste geleneksel olarak düzenledikleri kahvaltı etkinliğinde buluştular.
Piribeyli Anvers kadın kolları yönetim kurulu, Zahide Burhan başkanlığında düzenlenen kahvaltı programına, Federal milletvekili Güler Turan’da katılarak kahvaltı salonundaki yerini aldı.
Güler Turan yaptığı konuşmasında kadınlara tavsiyelerde bulunarak ” Evde oturup ev işlerine fazla kapılmayın. Kendinizi biraz dışarı atıp, sosyal hayatın içindeki yerinizi alarak daha aktif yaşama sarılın” açıklamasında bulundu.
Piribeyli Anvers kadın kolları başkanı Zahide Burhan ise,bir sonraki kavaltı programına bir pisikolog getirmek istediklerini salondakilerle paylaşarak, bununla ilgili çalışmaların en kısa zamanda başlayacağını belitti.
Çok sayıda Piribeyli kadınların katıldığı kahvaltı programında yöresel yiyeceklerini sergileyen Piribeyli kadınların el becerileri gözden kaçmazken, kahvaltı ücreti olarak 5 euro ödediler. Kavaltıdan elde edilen gelir ise faaliyet ve yardımlar için kullanılacak.
HABER FOTOĞRAFLARI





ANVERS YENİ BAŞKONSOLOSUMUZ METİN ERGİN’E HOŞGELDİN ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR
1
Belçika’da 3 seçim bölgesinde oy kullanılacak
109990 kez okundu
2
Belçika’da İnternette çıplak resimleri paylaşılan 14 yaşındaki kız çocuğu intihar etti
46141 kez okundu
3
Gent şehrinde Bulgaristan asıllı 2 Türk genç trafik kazasında yaşamını kaybetti
43614 kez okundu
4
Boşanma davasında eşlerin Türkiye’deki banka hesapları paylaşılır mı?
42771 kez okundu
5
Türk Genci İfade Vermek İçin Gittiği Polis Bürosundan Bu Halde Çıktı
38356 kez okundu