Paris’teki terör saldırılarında hayatını kaybeden Türk asıllı Belçika vatandaşı Elif Doğan, Liege belediyesinde düzenlenen törenle son yolculuğuna göz yaşlarıyla uğurlandı.
Törene, Elif Doğan’nın babası Kemal Doğan ve annesi Nuran Doğan’nın yanı sıra Liege Belediye Başkanı Willy Demeyer, genç kızın arkadaşları ile Belçika’da yaşayan Türklerin de aralarında olduğu yaklaşık beş yüzü aşkın kişi katıldı.
Kuran-ı Kerim ve duaların okunduğu törende, 28 yaşında hayata veda eden Elif Doğan’ın annesi güçlükle ayakta durabildi. Baba Mustafa Kemal Doğan törende yaptığı konuşmada, ” Zor zamanlarında bize yardım eden Türk ve Belçikalı yetkililere teşekkür ederiz. Bu destek acımızı hafifletiyor” dedi.
Cenaze namazını kıldıran imam ise, “Müslümanlar olarak bu korkunç saldırıları kınıyoruz. Kuran-ı Kerim, Masum insanı öldürmek, bütün insanlığı öldürmek gibidir’ der” diye konuştu. Namazın ardından Elif Doğan’ın cenazesi, gözyaşları arasında kentteki müslüman mezarlığı bölümünde toprağa verildi.
TURKSE UNIE VE FATİH CAMİ KADIN KOLLARI, SAĞLIK HİZMETLERİ HAKKINDA ORTAK ETKİNLİK DÜZENLİYOR
1
Belçika’da 3 seçim bölgesinde oy kullanılacak
110144 kez okundu
2
Belçika’da İnternette çıplak resimleri paylaşılan 14 yaşındaki kız çocuğu intihar etti
46446 kez okundu
3
Boşanma davasında eşlerin Türkiye’deki banka hesapları paylaşılır mı?
44655 kez okundu
4
Gent şehrinde Bulgaristan asıllı 2 Türk genç trafik kazasında yaşamını kaybetti
44002 kez okundu
5
Türk Genci İfade Vermek İçin Gittiği Polis Bürosundan Bu Halde Çıktı
38583 kez okundu