Şampiyonlar Ligi’nde ön eleme mücadelesi verecek olan Medipol Başakşehir, Club Brugge ile oynayacağı maç için Belçika’ya geldi.
Oostende havalimanı’na dün akşam saat 19:45’de iniş yapan Medipol Başakşehir kafilesini T.C. Anvers Başkonsolosu Metin Ergin ve Muavin Konsolos Zehra Ellener karşıladılar.
Kafile, Oostende havalimanı’ndan otobüsle “ Van der Valk Hotel Brugge – Ooskamp’a geçerek dinlenmeye çekildi.
Medipol Başakşehir, bugün Belçika saati 17.30, TSİ 18.30’da düzenlenecek olan basın toplantısının ardından ilk 15 dakikası basına açık yapılacak antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak.
Başakşehir, çarşamba günü Club Brugge ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi ön eleme mücadelesi karşılaşmasının ardından İstanbul’a geri dönecek.
HABER FOTOĞRAFLARI











Kayıp Türk Boksörün Cesedi Bulundu
1
Belçika’da 3 seçim bölgesinde oy kullanılacak
110197 kez okundu
2
Belçika’da İnternette çıplak resimleri paylaşılan 14 yaşındaki kız çocuğu intihar etti
46508 kez okundu
3
Boşanma davasında eşlerin Türkiye’deki banka hesapları paylaşılır mı?
45272 kez okundu
4
Gent şehrinde Bulgaristan asıllı 2 Türk genç trafik kazasında yaşamını kaybetti
44102 kez okundu
5
Türk Genci İfade Vermek İçin Gittiği Polis Bürosundan Bu Halde Çıktı
38625 kez okundu