Hollanda’da Salı akşamından bu yana kayıp olarak aranan 26 yaşındaki Mustafa Kılıç’ın cansız bedeni Katwijk kumullarında bulundu.

Hollanda’nın Rijnsburg kentinde 9 Temmuz Salı günü kaybolan 26 yaşındaki Mustafa Kılıç’tan acı haber geldi. Polis, Cuma sabahı Katwijk’teki kumullarda bulunan cesedin Mustafa’ya ait olduğunu açıkladı.

Kılıç, en son Salı akşamı saat 21.00 sıralarında Rijnsburg’daki Anjelierenstraat’taki bir süpermarket yakınlarında görülmüştü. Sağlık durumu nedeniyle hayatından endişe edilen genç için polis geniş çaplı bir arama başlatmış, kamuoyundan da yardım talep etmişti.
Cuma günü akşam saatlerinde yapılan açıklamada, Mustafa’nın Katwijk yönüne gitmiş olabileceği ihtimali doğrultusunda bu bölgede araştırma yapıldığı ve kumullarda bulunan cesedin kimlik tespiti sonucunda Mustafa Kılıç’a ait olduğunun kesinleştiği bildirildi.
©Sonhaber.eu
Belçika Brüksel’de polise ateş açan şüpheli vuruldu
1
TERÖR ÖRGÜTLERİNE GÜVENLİK DUVARI ENGELİ
839042 kez okundu
2
Belçika’da 3 seçim bölgesinde oy kullanılacak
110234 kez okundu
3
Filenin Sultanları finalde İtalya’ya 3-2 yenilerek dünya ikincisi oldu
63057 kez okundu
4
Belçika’da İnternette çıplak resimleri paylaşılan 14 yaşındaki kız çocuğu intihar etti
46568 kez okundu
5
Boşanma davasında eşlerin Türkiye’deki banka hesapları paylaşılır mı?
45712 kez okundu