İsveç’in başkenti Stockholm’de 18 Kasım 2020’den beri aranan 31 yaşındaki Türk subay Deniz Arda’nın cansız bedeni bulundu.
İsveç Silahlı Kuvvetleri’nde komando eğitimini başarıyla tamamlayarak Deniz Komando Okulu Komutanlığına subay olarak terfi eden Deniz Arda, 18 Kasım 2020’de kayboldu.

Arda’nın, Stockholm’de Liljeholmen bölgesinde bir marketten alışveriş yaptığı sırada görüntüleri mobese kameralarına yansımış ancak daha sonra kendisinden haber alınamamıştı.
Arda, kaybolmadan önce arkadaşlarına gönderdiği mesajında Stockholm’un Nacka bölgesinde sarp kayaların arasında uzun bir koşuya çıkacağı bilgisini paylaşmıştı.
Doğa yürüyüşçüsü ihbarda bulunmuş
Aftonbladet gazetesinin haberine göre, bir doğa yürüyüşçüsü, 27 Şubat Cumartesi Tyresta Ulusal Parkı’nda gezerken sarp kayalıkların arasında bir ceset görmüş ve polise ihbarda bulunmuştu.
“İlk incelemelerde suç unsuru yok”
Stockholm Emniyet Müdürlüğü Sözcüsü Carina Skagerlind, 10 gün önce Stockholm’ün güneyinde Tyresta Ulusal Parkı’nda bulunan cesedin otopsi sonucu İsveç Silahlı Kuvvetleri’nde deniz komando subayı olarak görev yapan Deniz Arda’ya ait olduğunun belirlendiğini açıkladı.
Skagerlind, “Ailesine haber verildi. İlk incelemelerde suç unsuru yok” dedi.
Belçika’daki Türk kadınlar iş hayatındaki deneyimlerini paylaştı
1
Belçika’da 3 seçim bölgesinde oy kullanılacak
110144 kez okundu
2
Belçika’da İnternette çıplak resimleri paylaşılan 14 yaşındaki kız çocuğu intihar etti
46446 kez okundu
3
Boşanma davasında eşlerin Türkiye’deki banka hesapları paylaşılır mı?
44655 kez okundu
4
Gent şehrinde Bulgaristan asıllı 2 Türk genç trafik kazasında yaşamını kaybetti
44002 kez okundu
5
Türk Genci İfade Vermek İçin Gittiği Polis Bürosundan Bu Halde Çıktı
38583 kez okundu