Hollanda’nın Arnhem şehrinde bugün öğle saatlerinde yaşanan olayda 40 yaşındaki Türk baba Tevfik G. 12 yaşındaki oğlu Bekir G.’yi bıçaklayarak öldürdü. 15 yaşındaki oğlunun ise kaçarak kurtulduğu bildirildi.
Hollanda basınında yer alan habere göre, şiddetli geçimsizlik ve kavgadan dolayı eşinden ayrılan 40 yaşındaki Türk baba Tevfik G.’ye mahkeme kararı ile 2 oğlunun velayeti verilirken, ayrıldığı eşinede kızının velayeti verildi.
Anne kızıyla Almanya’ya taşınırken, baba Tevfik G. ise 2 oğlu ile birlikte 7 hafta önce Hollanda’nın Arnhem şehri Dragonstraat sokağına taşındı.

Polis kayıtlarında hem uyuşturucu satıcısı hemde kullanıcı olarak sabıkası olduğu iddia edilen Tevfik G. evde uyuşturucu kullandığı gerekçesiyle annesi ile kavga etti. Kavganın şiddetlenmesiyle evden dışarı çıkan annenin feryadını duyan sokak sakinleri 12 yaşındaki Bekir’in babası tarafından bıçaklanarak öldürüldüğü haberi ile yıkıldılar. Saldırgan baba elinden son anda kurtulup kaçan 15 yaşındaki oğlunuda öldürmek için bıçakla kovaladı fakat bir kaç sokak ötede polis tarafından etkisiz hale getirilerek yakalandı.
Polisin konuyla ilgili geniş çaplı araştırmasının devam ettiği bildirildi.
YPG/PKK’lılar Avrupa’yı DEAŞ’la tehdit etti
1
Belçika’da 3 seçim bölgesinde oy kullanılacak
110144 kez okundu
2
Belçika’da İnternette çıplak resimleri paylaşılan 14 yaşındaki kız çocuğu intihar etti
46446 kez okundu
3
Boşanma davasında eşlerin Türkiye’deki banka hesapları paylaşılır mı?
44651 kez okundu
4
Gent şehrinde Bulgaristan asıllı 2 Türk genç trafik kazasında yaşamını kaybetti
44002 kez okundu
5
Türk Genci İfade Vermek İçin Gittiği Polis Bürosundan Bu Halde Çıktı
38583 kez okundu