HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ gözaltına alındı. HDP’li milletvekillerinden Nursel Aydın, Sırrı Süreyya Önder, Selma Irmak, Ziya Pir, Mehmet Ali Aslan, Ferhat Encü ve Leyla Birlik de gözaltına alındı.
Güvenlik güçlerinin gerçekleştirdiği terör operasyonu kapsamında HDP Eşbaşkanı Figen Yüksekdağ’ın Ankara’daki evinde ve Selahattin Demirtaş’ın Diyarbakır’daki evinde arama yapılıyor.
HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü terör soruşturması çerçevesinde, daha önce çağrılmasına rağmen ifadeye gitmediği gerekçesiyle Ankara’daki evinde gözaltına alındı.
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen terör soruşturması kapsamında Diyarbakır’daki evinde gözaltına alındı.
Öte yandan HDP Milletvekili Sırrı Süreyya Önder’in Ankara’da gözaltına alındığı belirtildi.
Kaynak : Haber Türk

Belçika’da Devam Eden PKK Davası Hakkında T.C. Dışişleri Bakanlığı Açıklama Yaptı
1
TERÖR ÖRGÜTLERİNE GÜVENLİK DUVARI ENGELİ
839115 kez okundu
2
Belçika’da 3 seçim bölgesinde oy kullanılacak
110348 kez okundu
3
Filenin Sultanları finalde İtalya’ya 3-2 yenilerek dünya ikincisi oldu
71907 kez okundu
4
Belçika’da İnternette çıplak resimleri paylaşılan 14 yaşındaki kız çocuğu intihar etti
46685 kez okundu
5
Boşanma davasında eşlerin Türkiye’deki banka hesapları paylaşılır mı?
46659 kez okundu