Gent şehrinde devam eden yol yapım, yenileme ve tadilat çalışmaları nedeniyle çekilmez bir hal alan şehir trafiği, hayatı çekilmez yapıyor.
Özellikle okul çıkışı saatlerinde başlayan ve şehir trafiğinde boğulan vatandaşlar, öğrenciler, veliler ve şöförler, hala devan eden yol çalışmaları yüzünden isyan ediyor.
Oluşan uzun kuyruklar ve bekleyişler yüzünden stres yaşayan vatandaşlar, yol verme yüzünden birbiriyle kavga ediyor.
Yol yapım ve tamirat çalışmalarının yavaş ilerlemesi nedeniyle sıkıntılı günler yaşayan Gentliler, önemli trafik noktalarındaki çalışmaların hızlandırılması ve tamamlanmasını bekliyor.
Akşam saatlerinde iyice kendini hissettiren trafik nedeniyle, uzun süre Gent trafiğinde boğuşan vatandaşlar, en az 2 saat gecikmeyle evlerine ulaşabiliyor.
Yapımına aylar önce başlanan yol yapım, yenileme ve tadilat çalışmaları Gent şehrinde yaşamı olumsuz etkilemeye devam edecek gibi gözüküyor.
ÜNİVERSİTELİ VE LİSELİ GENÇLER “HAYDİ GENÇLER ÜNİVERSİTEYE” ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU
1
Belçika’da 3 seçim bölgesinde oy kullanılacak
110145 kez okundu
2
Belçika’da İnternette çıplak resimleri paylaşılan 14 yaşındaki kız çocuğu intihar etti
46450 kez okundu
3
Boşanma davasında eşlerin Türkiye’deki banka hesapları paylaşılır mı?
44704 kez okundu
4
Gent şehrinde Bulgaristan asıllı 2 Türk genç trafik kazasında yaşamını kaybetti
44011 kez okundu
5
Türk Genci İfade Vermek İçin Gittiği Polis Bürosundan Bu Halde Çıktı
38585 kez okundu