Belemtürk Haber Merkezi – Gent Bld. Başkanı Mathias De Clercq, yeni yıl öncesi ve sonrası bazı mahallelerde sorun haline gelen havai fişek ve yanıcı maddeler ile ilgili alınan kararları açıkladı.

Yeni kurallar gereğince, yılbaşı gecesi saat 00.00 ile 01.00 arası havai fişek bulundurulmasına ve kullanılmasına müsaade edilecektir.

Bunun haricinde havai fişekleri saat 18 ile 06 arasında yanında bulundurmak bugünden itibaren, 1 Şubat tarihine kadar cezai işleme maruz kalacaktır.
Yani sadece havai fişekleri kullanmak değil, yanında bulundurmak bile suç sayılacaktır.

Belemtürk’e konuyla ilgili konuşan Gent Bld. Meclis Üyesi Mehmet Sadık Karanfil, “Vatandaşlarımızın bu hususlara önemle dikkat etmesini, çocuklarımıza ve gençlerimize bu kuralları aktarmalarını tavsiye ertti. Karanfil, “Mahallelerimizdeki bu nahoş durumları yaşamamak için ebeveynlerin bu hususları evlerindeki bireylere ve geniş çevrelerine söylemelerini önemle arz ediyorum. Tüm vatandaşlarımızın yeni yılını en güzel dileklerimle kutluyorum dedi.
Emirdağ’ın Cazibe Merkezi Haline Gelen Organize Sanayi Bölgesine Yatırım Talepleri Artıyor
1
Belçika’da 3 seçim bölgesinde oy kullanılacak
109990 kez okundu
2
Belçika’da İnternette çıplak resimleri paylaşılan 14 yaşındaki kız çocuğu intihar etti
46141 kez okundu
3
Gent şehrinde Bulgaristan asıllı 2 Türk genç trafik kazasında yaşamını kaybetti
43614 kez okundu
4
Boşanma davasında eşlerin Türkiye’deki banka hesapları paylaşılır mı?
42772 kez okundu
5
Türk Genci İfade Vermek İçin Gittiği Polis Bürosundan Bu Halde Çıktı
38356 kez okundu