Belemtürk Haber Merkezi – Belçika’nın Gent şehrindeki Ledeberg’deki Keizerpark’ın yakınında bulunan frituur De Keizer’de yangın çıktı. Yangın, çevrede kısa süreli paniğe neden oldu.
İtfaiye ekipleri saat 19.20 civarında gelen ihbar üzerine hızla olay yerine sevk edildi. Kısa sürede işletmeye ulaşan ekipler yangına müdahale ederek alevleri kontrol altına almayı başardı.
İlk incelemelere göre, yangının çıkış nedeni mutfakta bulunan bir yağ fritözünün tutuşması olarak belirlendi. Fritözde başlayan alevler, kısa sürede mutfak alanına yayıldı.
Ekiplerin hızlı müdahalesi sayesinde yangın büyümeden kontrol altına alındı ve iş yerinin diğer bölümlerine sıçraması engellendi. Olayda herhangi bir yaralanma yaşanmadı.
Yangının ardından iş yerinde oluşan maddi hasarın boyutu ve frituurun ne zaman yeniden faaliyete geçebileceği konusunda incelemelerin sürdüğü bildirildi.
Gent’te nihayet güvercinler için doğum kontol hapı uygulaması başlıyor
1
Belçika’da yüzlerce kişiyi dolandırdığı iddia edilen Türk vatandaşı Ömer K. Türkiye’de ölü bulundu
14073 kez okundu
2
Belçika Gent’te Türk ailenin yaptığı kazada ağır yaralanan 7 yaşındaki Bulut Ö. hayatını kaybetti
13692 kez okundu
3
Belçika’nın Anvers şehrinde 5 kuyumcu gözaltına alındı
9385 kez okundu
4
Gent şehrinde trafik kazasında hayatını kaybeden 7 yaşındaki Bulut Özlü toprağa verildi
8097 kez okundu
5
Belçika Anvers Mahkemesi, Emirdağlı Cafer Çardak’ın katiline müebbet hapis cezası verdi
7967 kez okundu