1 Aralık 2015 Salı gününden beri kayıp olan 46 yaşındaki Belçikalı Serge Kint’in cesedi, Gent Meulestedebrug De Lieve su kanalında, kendiliğinden su üstüne çıktı.
Gent Jazzcafe Den Turk’te personel olarak çalışan 46 yaşındaki Belçikalı Serge Kint’in, en son 1 aralık 2015 Salı günü akşam saat 23:00 sularında, Gent Belfortstraat ve Botermarkt’a görüldüğü iddia edilmiş ve o günden beri kendisinden haber alınamıyordu.
3 Aralık 2015 Perşembe günü, Gent Meulestedebrug De Lieve su kanalı yakınlarında, Serge Kint’e ait olduğu iddia edilen bisikletin bulunmasıyla, Gent polisi araştırmalarını bu bölgede yoğunlaştırmıştı. De Lieve su kanalında yapılan arama çalışmaları suyun çok bulanık olması sebebiyle sonuçsuz kalmıştı.
3 Haftayı aşkın kayıp olan 46 yaşındaki Serge Kint’in cesedi, 21 aralık Pazartesi günü, Gent Meulestedebrug De Lieve su kanalında kendiliğinden su üstüne çıktı. Serge Kint’in su üstüne vuran cesedi botla alınarak kesin ölüm sebebi araştırılmak üzere adli tıp merkezi morguna kaldırıldı.

12 EYLÜL 1980 DARBE BAŞBAKANI BÜLEND ULUSU HAYATINI KAYBETTİ
1
Belçika’da 3 seçim bölgesinde oy kullanılacak
109990 kez okundu
2
Belçika’da İnternette çıplak resimleri paylaşılan 14 yaşındaki kız çocuğu intihar etti
46139 kez okundu
3
Gent şehrinde Bulgaristan asıllı 2 Türk genç trafik kazasında yaşamını kaybetti
43613 kez okundu
4
Boşanma davasında eşlerin Türkiye’deki banka hesapları paylaşılır mı?
42760 kez okundu
5
Türk Genci İfade Vermek İçin Gittiği Polis Bürosundan Bu Halde Çıktı
38354 kez okundu