Belemtürk Haber Merkezi – Gent hapishanesinde bu sabah meydana gelen olayda, bayan gardiyan bir mahkum tarafından saldırıya uğrayarak yaralandı.
Hapishane atölyesinde yaşandığı iddia edilen olayda, sebebi henüz bilinmeyen bir nedenle 39 yaşındaki bir mahkum, atölyede bayan gardiyana makasla saldırarak yaraladı.

Hapishane sözcüsü Kathleen Van De Vijver, “Bu sabah Gent hapishanesinde ciddi bir şiddet olayının meydana geldiğini doğrulayarak, bir ceza infaz memurunun yaralandığını ve hastaneye kaldırıldığını” ifade etti.

Hastaneye kaldırılan bayan gardiyan’ın yapılan tedavi sonrası hastaneden taburcu edildiğini ve durumunun iyi olduğunu açıklayan sözcü Kathleen Van De Vijver, mahkumun pisikolojik sorunları olduğunu belirtti.
Savcılığın, olayın neden kaynaklandığı konusunda araştırma ve soruşturma başlattığı bildirildi.
Belçika’da Kovid-19’a karşı geniş çaplı aşılama başladı
AFYONKARAHISAR
Belçika’da yapılan evlilik sözleşmesi Türkiye’deki mal varlıkları için de geçerli mi?
1
Belçika’da 3 seçim bölgesinde oy kullanılacak
110342 kez okundu
2
Belçika’da İnternette çıplak resimleri paylaşılan 14 yaşındaki kız çocuğu intihar etti
46681 kez okundu
3
Boşanma davasında eşlerin Türkiye’deki banka hesapları paylaşılır mı?
46645 kez okundu
4
Gent şehrinde Bulgaristan asıllı 2 Türk genç trafik kazasında yaşamını kaybetti
44349 kez okundu
5
Türk Genci İfade Vermek İçin Gittiği Polis Bürosundan Bu Halde Çıktı
38778 kez okundu