Gent şehrinde onsekiz senedir gelenek haline gelen yılbaşı resepsiyonu yapıldı.
Açılış konuşmasını Gent Bld.Başkanı Daniel Termont’un yaptığı, 2017 yeni yıl resepsiyonu, soğuk hava ve kar yağışına rağmen, binlerce Gent’li vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi.
Bugün saat 11:00 de, Gent Stadhal’da Gent belediyesi tarafından halka açık olarak düzenlenen 2017 yeni yıl resepsiyonu, soğuk hava ve kar yağışına rağmen, onsekiz yıllık geleneğini bozmadı.
Binlerce Gentli vatandaşın katıldığı 2017 yeni yıl resepsiyonunda su, meyve suları, çay, kahve, sıcak çikolata sütü ve alkollü içeceklerden beyaz şarap, sıcak şarap ve bira ikram edildi.
Yaşanabilecek bir terör saldırısına karşı, bu sene daha sıkı güvenlik önlemlerinin alındığı görülen 2017 yılsonu resepsiyonunda, çok sayıda polis görev aldı.
Gent’li vatandaşlar saat 11:00 de başlayan 2017 yeni yıl resepsiyonunda, saat 13:00’e kadar sahne alan müzik guruplarının sarkılarıyla güzel bir pazar günü yaşadılar.
HABER FOTOĞRAFLARI






Başkent Brüksel’de, terörle mücadele kapsamında bazı evlere baskınlar düzenleniyor.
1
Belçika’da 3 seçim bölgesinde oy kullanılacak
110106 kez okundu
2
Belçika’da İnternette çıplak resimleri paylaşılan 14 yaşındaki kız çocuğu intihar etti
46379 kez okundu
3
Boşanma davasında eşlerin Türkiye’deki banka hesapları paylaşılır mı?
44048 kez okundu
4
Gent şehrinde Bulgaristan asıllı 2 Türk genç trafik kazasında yaşamını kaybetti
43910 kez okundu
5
Türk Genci İfade Vermek İçin Gittiği Polis Bürosundan Bu Halde Çıktı
38540 kez okundu