Belemtürk Haber Merkezi – Belçika’nın Gent belediyesi, şehirdeki eski park levhaları ile LED ışık tabelalarının bakım ve yazılım maliyeti olarak 2,8 milyon euro ödeyecek.

Gent belediyesi şehir tabelalarında yeni bir düzenlemeye giderek zaman içinde aşınmış eski otopark levhaları başta olmak üzere, şehir içi yön levhalarının yenilenmesi ve LED ışık levhalarının bakım ve yazılımlarını tekrar güncellemesi için 2,8 milyon euro ödeyecek.
Yeni levhalar otopark doluluğu yanısıra yol çalışmaları, etkinlikler ve anlık seyahat süreleri bilgilerini barındıracak.

Gent belediyesi bu anlık bilgilendirme sayesinde araba sürücülerinin otoparkların dolu olduğu halde boşu boşuna merkezdeki otoparklara yönelmelerini engellemeyi hedefliyor.
Ayrıca bütün bilgiler açık veri tabanı aracılığıyla rota planlayıcı ve otopark aplikasyonlarıyla paylaşılacak.
Levhaların 2022’nin ikinci yarısında değiştirilmiş olması hedefleniyor.
Haber : Abdulkadir Çetin
Avrupa’da kuş nüfusu 40 yılda 600 milyon eksildi
1
Belçika’da 3 seçim bölgesinde oy kullanılacak
110197 kez okundu
2
Belçika’da İnternette çıplak resimleri paylaşılan 14 yaşındaki kız çocuğu intihar etti
46508 kez okundu
3
Boşanma davasında eşlerin Türkiye’deki banka hesapları paylaşılır mı?
45270 kez okundu
4
Gent şehrinde Bulgaristan asıllı 2 Türk genç trafik kazasında yaşamını kaybetti
44099 kez okundu
5
Türk Genci İfade Vermek İçin Gittiği Polis Bürosundan Bu Halde Çıktı
38625 kez okundu