İstanbul PARÇALI AZ BULUTLU 14°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

Galatasaray Avrupa’yı seviyor. Barcelona’ya boyun eğmedi.

Galatasaray Avrupa’yı seviyor. Barcelona’ya boyun eğmedi.
0

BEĞENDİM

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında deplasmanda Barcelona ile karşı karşıya geldi.

Fransa Futbol Federasyonundan hakem Benoit Bastien’in yönettiği karşılaşma Barcelona’nın Camp Nou’da stadında oynandı.

İLK YARININ ÖNEMLİ ANLARI

  1. dakikada sol kanattan gelişen Barcelona atağında, ceza sahasına gelen ortada topa yatarak vuran Depay’ın şutunu Galatasaray savunması önledi.
  2. dakikada sarı-kırmızılıların Kerem ile geliştirdiği ilk önemli atakta sol kanattan ceza sahasına giren Berkan topa dengesiz vurunca kaleci Ter Stegen rahat bir şekilde meşin yuvarlağı kontrol etti.
  3. dakikada Galatasaray kalesini karşıdan gören, ceza yayının dışından Depay’ın kullandığı serbest vuruşta kaleci Pena sağ tarafına uzanarak güzel bir kurtarışla topu önledi.
  4. dakikada sol kanattan süratli gelen Kerem, iki rakibini geçerek ceza sahasına girdi. Kerem’in vuruşunda, Eric Garcia’ya çarpan top kalenin üzerinden kornere gitti.
  5. dakikada sol taraftan ceza sahasına giren Kerem’in sert şutunda top az farkla dışarı çıktı.
  6. dakikada Depay’ın sol çaprazdan sert vuruşunda, kaleci Pena güzel bir uzanışla topu kornere attı.

Müsabakanın ilk yarısı golsüz sona erdi.

İlk yarısı golsüz biten karşılaşmanın ikinci yarısında Galatasaray yine savunma ağırlıklı bir oyun sergileyerek, ani geliştirdiği kontra ataklarla Barcelona kalesinde gol bulmaya çalıştı.

75. dakikada Barcelona aradığı gole çok yaklaştı. Sağ kanattan Traore’nin ortasında ceza sahasında oluşan karambolde Aubamayeng röveşata denedi. Savunmadan dönen top De Jong’un önünde kaldı. Bu oyuncunun şutu direğe çarptı, ardından kaleci Pena meşin yuvarlağı kontrol etti.

Galatasaray’da Gomis’in 77. dakikada filelere gönderdiği gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

Katı ve dirençli savunma oyununu ikinci yarıda da sürdüren Galatasaray, Barcelona’ya 90 dakika boyunca kalesinde gol şansı vermedi.

Karşılaşma başladığı gibi 0-0 beraberlikle sona erdi. Galatasaray tur için umutlarını İstanbul’a taşıdı.

Zorlu mücadelenin rövanşı 17 Mart Perşembe günü İstanbul’da oynanacak.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

Almanya’da kocası tarafından vahşice öldürülen Elif Uzunoğlan’ın cenazesi Türkiye’ye gönderildi.

eau.de.montagne2