İstanbul AÇIK 25°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a
topdesign1meubelen
  • BelemTürkTv
  • Dünya
  • Fransa
  • Fransa’da sokak ortasında yaşanan bıçaklı saldırıda biri hamile 3 kadın yaralandı

Fransa’da sokak ortasında yaşanan bıçaklı saldırıda biri hamile 3 kadın yaralandı

Fransa’da sokak ortasında yaşanan bıçaklı saldırıda biri hamile 3 kadın yaralandı
0

BEĞENDİM

Belemtürk Haber Merkezi – Fransa’nın başkenti Paris’te üç kadın, sokakta elinde iki bıçak bulunan bir kişinin saldırısına uğradı. Saldırıda yaralanan kadınlardan birinin hamile olduğu açıklandı.

Olay, bugün öğle saatlerinden önce Paris’in Porte de Clichy bölgesinde meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadelerine göre saldırgan, elindeki iki bıçakla sokakta yürüyen kadınlara saldırdı.

Saldırıda 19, 24 ve 36 yaşlarındaki üç kadın yaralandı. Yaralılardan ikisinin saldırının ardından durumunun ağır olduğu ancak daha sonra hayati tehlikelerinin bulunmadığı açıklandı. Kadınlardan birinin karın bölgesinden, diğerinin ise bel kısmından bıçaklandığı belirtildi. Üçüncü kadının hamile olduğu ancak ne şekilde yaralandığı konusunda detay verilmedi.

Şüpheli gözaltına alındı

Fransa İçişleri Bakanı Laurent Nuñez, saldırganın olay yerinde görev dışındaki bir polis memuru tarafından yakalandığını açıkladı.

Gözaltına alınan şüphelinin 31 yaşında ve psikolojik sorunları olduğu belirtildi. İlk aşamada olayın terör saldırısı olabileceği değerlendirilirken, soruşturmanın ilerlemesiyle bu ihtimal üzerinde durulmadığı bildirildi.

Fransız basınına göre saldırganın olay sırasında “Allah beni kadınları öldürmem için gönderdi” şeklinde sözler söylediği iddia edildi. Ancak savcılık olayla ilgili soruşturmayı terör kapsamında değil, öldürmeye teşebbüs suçlaması üzerinden yürütüyor.

Saldırı anı kameralara yansıdı

Sosyal medyada ve basında yer alan görüntülerde, bej renkli kıyafet giyen ve uzun saçlı olduğu görülen bir kişinin elinde iki uzun bıçakla sokakta koştuğu görülüyor. Görüntülerde saldırganın önüne çıkan genç bir kadına saldırdığı ve ardından yoluna devam ettiği anlar yer alıyor.

Başka görüntülerde ise saldırganın çevredeki kişiler tarafından etkisiz hale getirildiği ve yerde tutulduğu görülüyor.

Polis ekipleri olayın tüm yönleriyle aydınlatılması için soruşturmayı sürdürüyor.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

Belçika’da Berlin saldırısı sonrası IŞİD Alarmı

eau.de.montagne2

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.