Fransa´nın Dijon Kenti´nde öğretmenlik yapan 34 yaşındaki Sinan Akdoğan, evinde ölü bulundu. Genç öğretmenin cenazesi toprağa verilmek üzere memleketi olan Samsun´a gönderildi.
Edinilen bilgilere göre, Samsun’da yaşayan 34 yaşındaki Sinan Akdoğan, 6 ay önce Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı okulda Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni olarak Fransa’ya gitti. Dijon kentinde göreve başlayan genç öğretmen 4 gün önce okula gitmeyince meslektaşları tarafından evinde kontrol edildi.
Çilingir yardımıyla girilen evde ise genç öğretmenin cesedi bulundu. Kendini astığı iddia edilen, ancak ölümü şüpheli bulunan gencin cenazesi Fransa’daki işlemlerin ardından toprağa verilmek üzere uçakla memleketi olan Samsun’a gönderildi.
Öğretmen Sinan Akdoğan’ın cenazesi ailesinin isteği üzerine otopsi yapılmak üzere Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Sinan Akdoğan’ın cenazesinin Samsun’daki aile kabristanlığında toprağa verileceği belirtildi.
Paris’te terör alarmı verildi: Tüm uçuşlar iptal edildi, bir kişi güvenlik güçleri tarafından vuruldu.
1
TERÖR ÖRGÜTLERİNE GÜVENLİK DUVARI ENGELİ
838848 kez okundu
2
Belçika’da 3 seçim bölgesinde oy kullanılacak
110144 kez okundu
3
Filenin Sultanları finalde İtalya’ya 3-2 yenilerek dünya ikincisi oldu
50348 kez okundu
4
Belçika’da İnternette çıplak resimleri paylaşılan 14 yaşındaki kız çocuğu intihar etti
46446 kez okundu
5
Boşanma davasında eşlerin Türkiye’deki banka hesapları paylaşılır mı?
44653 kez okundu