A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 2021 Avrupa Voleybol Şampiyonası’nda çeyrek finalde Polonya’yı 3-0 yenerek yarı finale çıkmaya hak kazandı.

Filenin Sultanları, Avrupa Şampiyonası’nda bir kez daha tarih yazmak için sahadaydı. Son Avrupa ikincisi A Milli Kadın Voleybol Takımımız, çeyrek final maçında Polonya ile karşılaştı.
Yarı final heyecanı
Ay-yıldızlılar, Polonya’yı 3-0 yenerek yarı final için sahaya çıkacak. Filenin Sultanları, yarı finalde Sırbistan – Fransa eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.
İlk set sonucu: 25-18 (Türkiye)
İkinci set sonucu: 25-14 (Türkiye)
Üçüncüset sonucu: 25-23 (Türkiye)
Denk başlayan karşılaşmada kontrolü eline alan milli takımımız, ilk seti 25-18 üstün tamamladı.
İkinci sette Filenin Sultanları fırtınası yaşadı. İlk sayıdan itibaren tamamen oyunu kontrol eden millilerimiz, 25-14 ile durumu 2-0’a getirdi.
Çekişmeli geçen üçüncü sette de üstünlüğünü koruyan Sultanlar, bu bölümü 25-23, maçı da 3-0 kazandı.
Belçika’da gevşetilen koronavirüs önlemleri yarın yürürlüğe giriyor.
1
Belçika’da 3 seçim bölgesinde oy kullanılacak
109990 kez okundu
2
Belçika’da İnternette çıplak resimleri paylaşılan 14 yaşındaki kız çocuğu intihar etti
46139 kez okundu
3
Gent şehrinde Bulgaristan asıllı 2 Türk genç trafik kazasında yaşamını kaybetti
43613 kez okundu
4
Boşanma davasında eşlerin Türkiye’deki banka hesapları paylaşılır mı?
42763 kez okundu
5
Türk Genci İfade Vermek İçin Gittiği Polis Bürosundan Bu Halde Çıktı
38354 kez okundu