T.C. Brüksel Büyükelçiliği, Eğitim Müşavirliği tarafından düzenlenen Eğitim Diplomasisi seminerlerinin konuğu bu kez T.C. Brüksel Büyükelçisi Dr. Hasan Ulusoy oldu.
Seminerle ilgili olarak Eğitim Müşavirliği’nden yapılan açıklamada; “video konferans yöntemiyle gençlerimizle bir araya gelen Sayın Büyükelçimiz Dr.Hasan Ulusoy, eğitimin önemi ve gelecek planlamaları gibi konularla ilgili bilgiler verdi, tecrübelerini paylaştı ve tavsiyelerde bulundu.

Özellikle gençlerin üniversite hayatında birbirleriyle iletişim içinde olmalarının, öğrenci kulüpleri veya dernekleri kurarak bir araya gelmelerinin, etkinlikler yapmalarının kendi gelişimleri üzerine de etkisi olduğunu da belirten Sayın Dr. Hasan Ulusoy, farklı bölümlerde okuyan gençlerimizin hepsiyle gurur duyduğumuzu da konuşmasında belirtti.
Üniversiteli gençlerimizin sorularına da cevap verilen söyleşi sıcak bir ortamda gerçekleşti. Seminerimiz Sayın Dr. Hasan Ulusoy’un tüm gençlerimize başı dileklerinde bulunmasıyla sona erdi’’ şeklinde bilgiye yer verildi.
Hollanda’da teşkilatında ırkçı ifadeler kullanılan polis şefi Türklerden özür diledi
1
Belçika’da 3 seçim bölgesinde oy kullanılacak
109990 kez okundu
2
Belçika’da İnternette çıplak resimleri paylaşılan 14 yaşındaki kız çocuğu intihar etti
46141 kez okundu
3
Gent şehrinde Bulgaristan asıllı 2 Türk genç trafik kazasında yaşamını kaybetti
43614 kez okundu
4
Boşanma davasında eşlerin Türkiye’deki banka hesapları paylaşılır mı?
42774 kez okundu
5
Türk Genci İfade Vermek İçin Gittiği Polis Bürosundan Bu Halde Çıktı
38356 kez okundu