BRÜKSEL- Terör örgütü PKK yandaşları Belçika’nın başkenti Brüksel’de gösteri düzenledi.
Belçika makamlarının izni alınarak yapılan gösteri için Avrupa’nın birçok ülkesinden otobüslerle getirilen terör örgütü yandaşları, Kuzey Tren İstasyonu’ndan Brüksel’deki AB Komisyonu ve AB Konseyi binalarının önündeki Schuman Meydanı’na kadar yürüdü.
“Katılım beklentinin altında kaldı”
Belçika polisinin PKK’yı simgeleyen bez parçalarına müdahale etmediği Schuman’daki gösteriye Belçika yerel basınına göre katılım beklenenin altında kaldı. Yerel basın, 10 bin kişinin katılmasının hedeflendiğini ancak 2 bin kişinin katıldığını yazdı.
Gösteri sırasında PKK elebaşı Abdullah Öcalan ile terör örgütünü simgeleyen bez parçaları taşındı.

Kaçak HDP’liler de gösteride
Gösteride, yürütülen terör soruşturmalarında ifade vermeye gitmediği için haklarında gözaltı kararı alınan HDP Şırnak Milletvekili Faysal Sarıyıldız ve HDP Van Milletvekili Tuğba Hezer Öztürk ile PKK’nın sözde Avrupa liderlerinden ve hakkında kırmızı bültenle yakalama kararı bulunan Remzi Kartal da yer aldı.
Türkiye, başta Almanya ve Belçika olmak üzere Avrupa ülkelerini yeterli düzeyde terörle mücadele etmemekle suçluyor.

Google artık Türkçeyi günlük konuşma diline uygun şekilde çevirecek
1
Belçika’da 3 seçim bölgesinde oy kullanılacak
110190 kez okundu
2
Belçika’da İnternette çıplak resimleri paylaşılan 14 yaşındaki kız çocuğu intihar etti
46505 kez okundu
3
Boşanma davasında eşlerin Türkiye’deki banka hesapları paylaşılır mı?
45223 kez okundu
4
Gent şehrinde Bulgaristan asıllı 2 Türk genç trafik kazasında yaşamını kaybetti
44095 kez okundu
5
Türk Genci İfade Vermek İçin Gittiği Polis Bürosundan Bu Halde Çıktı
38620 kez okundu