Belemtürk Haber Merkezi – Belçika’nın başkenti Brüksel’in Ixelles bölgesinden bir polis müfettişi, kanala düşen bir kadını kurtarmak için suya atladı.
Olay, bu sabah saat 08.40 civarında Sint-Jans-Molenbeek’teki Materialenkaai yakınlarında, Kanal Müzesi olarak hizmet verecek binanın karşısında gerçekleşti. Kadını suda tehlikede gören müfettiş, hiç tereddüt etmeden su kanalına atladı.
Boğulma tehlikesi geçiren kadını suyun üzerinde tutmayı başaran polis müfettişi sayesinde acil servis ekipleri hızlı bir şekilde devreye girerek kadını kurtardı.
Brüksel İtfaiyesi sözcüsü Walter Derieuw, sudan çıkarılan kadının bilincinin açık olduğunu ve durumunun daha detaylı incelenmesi için hastaneye kaldırıldığını belirtti.
Derieuw, kadını kurtarmak için suya atlayan polis memurunun olay yerinde sağlık ekipleri tarafından kontrol edildiğini ve hastaneye götürülmesine gerek olmadığı sonucuna varıldığını ifade etti. Olayın tüm ayrıntılarının araştırılmakta olduğunu da sözlerine ekledi.
fotoğraf : bruzz
Belçika’nın Gent şehrinde ters yöne giren sürücü kazaya yol açtı
AVRUPA
Belçika Gent mahkemesi sahte yakıt kartlarıyla yakıt ikmali yapan sanıkları cezasız bırakmadı
1
Belçika’nın Gent şehrinde yaşayan Ömer Karabulut’un İstanbul’da kimsesizler mezarlığına defnedildiği ortaya çıktı
6128 kez okundu
2
Belçika’da dul aylığı sisteminde tarihi dönüşüm: Ömür boyu maaş dönemi kapanıyor
5531 kez okundu
3
Belçika’da trafik kazasında 35 yaşındaki Varol Baş hayatını kaybetti
2762 kez okundu
4
Belçika’da ateşe verilmesinin üzerinden tam 33 gün sonra 15 yaşındaki Zakaria hastaneden taburcu edildi.
2138 kez okundu
5
Belçika Başbakanı De Wever’in çağrısına AB bakanlarından sınırlı destek
1909 kez okundu