Futbolu bırakacağı konuşulan Dries Mertens’e sürpriz bir talip çıktı. Belçika ekibi Gent, altyapısından yetişen Dries Mertens ile iletişime geçerek yıldız oyuncunun 1 sezon Gent forması giymesini istediklerini dile getirdi.

Belçika basınında yer alan habere göre; Belçika ekibi Gent, altyapısından yetiştiği Dries Mertens’i yeniden kadrosuna katmak istiyor. Belçika kulübünün yıldız oyuncu ile iletişime geçerek ”Futbolu şu an bırakma, 1 sezon bizimle oyna ve başladığın yerde bitir” dediği öğrenildi.

Haberde, 38 yaşındaki yıldız Mertens’in AA Gent Kulübü’ne bir cevap vermediği ancak futbolu bırakma kararının arkasında duracağı iddia edildi.
Bu sezon Galatasaray ile 51 maça çıkan Mertens, 5 gol ve 21 asistlik performans sergiledi. Deneyimli oyuncu, kulübü ile Süper Lig’de 3 şampiyonluk yaşadı.
Fransa 1 Temmuz’dan itibaren plajlarda ve kamu alanlarında sigara içilmesini yasaklıyor
1
Belçika’da 3 seçim bölgesinde oy kullanılacak
110144 kez okundu
2
Belçika’da İnternette çıplak resimleri paylaşılan 14 yaşındaki kız çocuğu intihar etti
46446 kez okundu
3
Boşanma davasında eşlerin Türkiye’deki banka hesapları paylaşılır mı?
44650 kez okundu
4
Gent şehrinde Bulgaristan asıllı 2 Türk genç trafik kazasında yaşamını kaybetti
44002 kez okundu
5
Türk Genci İfade Vermek İçin Gittiği Polis Bürosundan Bu Halde Çıktı
38583 kez okundu