Belçika’nın Valon bölgesi Hainaut eyaleti Pont-a-Celles’te ULM spor tipi uçağın düşmesi sonucu 2 kişi hayatını kaybetti.
Belçika’da bir hafta içinde meydana gelen küçük motorlu üçüncü uçak kazası sonrası, Hainaut Pont-a-Celles Belediye Başkanı Pascal Tavier (PS) RTBF ‘ye yaptığı açıklamada, uçağın Namur şehrinden kalktıktan bir süre sonra, sebebi henüz bilinmeyen teknik bir arızadan dolayı uçaktaki iki kişinin acil iniş yapmak istediklerini, uçaktakilerin fikir değiştirerek paraşütle atlamak istediklerini ama bunu başaramadıklarını söyledi.
Bugün öğleden sonra meydana gelen kaza da, yere çakılan uçağın düştüğü yere kısa zamanda ulaşan yetkililer ve sağlık ekipleri, düşen uçakta bulunan 2 kişinin cansız bedeni ile karşılaştı.
İki kişi ile Namur şehrinden kalktıktan bir süre sonra düşen ULM spor tipi küçük uçağın, neden düştüğü ile ilgili uzmanların teknik araştırmasından sonra netlik kazanacağı bildirilirken, Polisin kaza ile ilgili araştırma ve soruşturma başlattığı bildirildi.
Belemrtürk Haber Merkezi
Cihan Çöl
A Milli Erkek Voleybol Takımı şampiyon oldu
1
Belçika’da 3 seçim bölgesinde oy kullanılacak
110197 kez okundu
2
Belçika’da İnternette çıplak resimleri paylaşılan 14 yaşındaki kız çocuğu intihar etti
46508 kez okundu
3
Boşanma davasında eşlerin Türkiye’deki banka hesapları paylaşılır mı?
45270 kez okundu
4
Gent şehrinde Bulgaristan asıllı 2 Türk genç trafik kazasında yaşamını kaybetti
44099 kez okundu
5
Türk Genci İfade Vermek İçin Gittiği Polis Bürosundan Bu Halde Çıktı
38625 kez okundu