Belemtürk Haber Merkezi – Belçika’nın Anvers bölgesinde, askeri bir bölgede düzenlenen kaçak rave partisi (müzikli parti) nedeniyle açılan davada savcılık, sanıklar için bir yıla kadar hapis ve 4 bin avroya kadar para cezası talep etti.

Dava kapsamında 12 kişi, Groot Schietveld askeri sahasında yaz aylarında yüzlerce kişinin katıldığı bir parti organize etmekle suçlanıyor. Savcılık, bölgenin düzenli olarak atış ve patlayıcı tatbikatları için kullanıldığını ve bu durumun ciddi bir güvenlik riski oluşturduğunu belirtti. Olay sırasında acil durum planının devreye sokulduğu ifade edildi.

Sanıklar, ayrıca Belçika ordusunun yüksek miktarda tazminat talepleriyle karşı karşıya kalabilir. Mahkeme, davayla ilgili kararını şubat ayı sonunda açıklayacak.
Gent Vlaams Belang’ın meclise sunduğu başörtüsü yasağı önergesine Burak Nallı’dan sert cevap
1
Belçika’da 3 seçim bölgesinde oy kullanılacak
110144 kez okundu
2
Belçika’da İnternette çıplak resimleri paylaşılan 14 yaşındaki kız çocuğu intihar etti
46446 kez okundu
3
Boşanma davasında eşlerin Türkiye’deki banka hesapları paylaşılır mı?
44650 kez okundu
4
Gent şehrinde Bulgaristan asıllı 2 Türk genç trafik kazasında yaşamını kaybetti
44002 kez okundu
5
Türk Genci İfade Vermek İçin Gittiği Polis Bürosundan Bu Halde Çıktı
38583 kez okundu