Belçika’da havacılık sektörü, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle Brüksel Havalimanı’na yardım edilmesi çağrısında bulundu.
Belçika’da faaliyet gösteren Brüksel Havalimanı, Brüksel Havayolları, TUI, DHL, Aviapartner, Swissport, KPMG gibi havacılık sektörü firmalarının yöneticileri, federal hükümete ortak mektup gönderdi.
Mektupta, salgının ülke ekonomisinin merkezinde yer alan Brüksel Havalimanı’nı olumsuz etkilediği anımsatıldı.
Brüksel Havalimanı’nın 24 bin doğrudan ve 40 bin dolaylı istihdamla ülkeye 3,2 milyar avro katma değer sağladığı kaydedilen mektupta, Kovid-19’un havalimanına telafi edilemeyecek ölçüde zarar vermesinin engellenmesi istendi.
Mektupta, Brüksel Havalimanı’na, salgının ardından ülke ekonomisinin itici gücü olarak faaliyet gösterebilmesi için hükümet tarafından destek verilmesi gerektiğine işaret edilerek, havacılık sektöründeki şirketlere yardımcı olunmaması halinde uluslararası bağlantıların ve seferlerin kalıcı olarak kaybedilebileceği belirtildi.
Küçük Dudu Feyza’nın futbol yeteneği göz kamaştırıyor.
1
Belçika’da 3 seçim bölgesinde oy kullanılacak
110119 kez okundu
2
Belçika’da İnternette çıplak resimleri paylaşılan 14 yaşındaki kız çocuğu intihar etti
46404 kez okundu
3
Boşanma davasında eşlerin Türkiye’deki banka hesapları paylaşılır mı?
44205 kez okundu
4
Gent şehrinde Bulgaristan asıllı 2 Türk genç trafik kazasında yaşamını kaybetti
43936 kez okundu
5
Türk Genci İfade Vermek İçin Gittiği Polis Bürosundan Bu Halde Çıktı
38549 kez okundu