Belemtürk Haber Merkezi – Başbakan De Croo, çocuklara yönelik aşı uygulamasıyla ilgili olarak kesin bir tarih açıklamadı, ancak bunun tatil sezonundan sonra olmasının daha muhtemel göründüğünü söyledi.

Belçika Başbakanı Alexander De Croo, Perşembe günü Flaman kamu yayıncısı VRT’nin gençlik haberleri programında yaptığı açıklamada, yaz tatili sonrası isteyen tüm çocuklara koronavirüs aşısı yaptırmayı hedeflediklerini söyledi.
Aşı uzmanı Isabel Leroux-Roels ise, 12 ila 17 yaş arasındaki gençlerin yıl sonunda aşılanacağını, küçük çocukların ise 2022’ye kadar beklemesi gerekeceğini söyledi.
Belçika hükümeti, aşılama kampanyasının yavaş ilerlediği konusunda büyük eleştiriler alırken, hükümet bu konuda yaşanan sıkıntının tedarikçi aşı firmalarından kaynaklandığını söylüyor.
Avrupa’da AstraZeneca alarmı: Birçok ülke aşılamayı durdurdu
1
Belçika’da 3 seçim bölgesinde oy kullanılacak
110306 kez okundu
2
Belçika’da İnternette çıplak resimleri paylaşılan 14 yaşındaki kız çocuğu intihar etti
46655 kez okundu
3
Boşanma davasında eşlerin Türkiye’deki banka hesapları paylaşılır mı?
46416 kez okundu
4
Gent şehrinde Bulgaristan asıllı 2 Türk genç trafik kazasında yaşamını kaybetti
44307 kez okundu
5
Türk Genci İfade Vermek İçin Gittiği Polis Bürosundan Bu Halde Çıktı
38749 kez okundu