Sosyal Yardım Genel Merkezi’ne (OMCW) bağlı Ter Wilgen bakım evinde 18 yıldır komada olan bir hastanın darp edildiği ortaya çıktı. 52 yaşında ki Daniel Goemaere’nin kaldığı bakım evinde darp edilmesinden sonra hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.
Hastanın, göz kasında kırıklık ve çene bölgesinde dört ayrı yerde yırtılmaların olduğu belirtildi. İnternet’de hastaya ait şok edici fotoğraf görüntülerinin yayıldığı iddia ediliyor.
Goemaere’nin götürüldüğü hastanenin acil doktoru, hastanın aldığı darp sonucu yaralandığını ve polise ihbarda bulunduğunu belirtti.
Konuyla ilgili açıklama yapan OCMW başkanı Mike Nachtegeal, ‘’ kimseyi suçlayamam, ama utanç verici bir durum. Olayın aydınlığa kavuşması için elimizden geleni yapacağız. Suçlular cezalandırılmalı ’’ dedi.
Goemaere’nin kız kardeşi Magda ise yaşadığı şoku, ‘’ savumasız bir insana bunu nasıl yapabilirler ‘’ sözleriyle dile getirdi.
Daniel Goemaere’e 18 yıl önce otobüs çarpmış ve kafasını yere çarparak iki kez beyin kanaması geçirmiş. Beyin kanaması geçirmesinin ardından komalık olan Goemaere, 18 yıldır Ter Wilgen bakım evinde komada tutuluyor. Talihsiz adamın, kazadan sonra yürüyemediği ve konuşamadığı belirtiliyor
Gent Şehrinde İnanılmaz Olay
1
Belçika’da 3 seçim bölgesinde oy kullanılacak
110110 kez okundu
2
Belçika’da İnternette çıplak resimleri paylaşılan 14 yaşındaki kız çocuğu intihar etti
46388 kez okundu
3
Boşanma davasında eşlerin Türkiye’deki banka hesapları paylaşılır mı?
44095 kez okundu
4
Gent şehrinde Bulgaristan asıllı 2 Türk genç trafik kazasında yaşamını kaybetti
43920 kez okundu
5
Türk Genci İfade Vermek İçin Gittiği Polis Bürosundan Bu Halde Çıktı
38543 kez okundu