Belçika’da 4 yaşındaki kız çocuğu, okula gitmek için evinin önünden bindiği servis otobüsünde unutuldu.

Belçika basınındaki haberlere göre, Nina adındaki kız çocuğu, Alveringem kasabasındaki okula gitmek üzere sabah 09.00 civarında evinin önünden servis otobüsüne bindi.
Ancak otobüs 5 dakika uzaklıktaki okula geldiğinde uyuyakaldığı tahmin edilen Nina otobüsten inmedi. Servisin şoförü de Nina’nın otobüste kaldığını fark etmedi.

Nina’ın öğretmenleri küçük kızın hasta olduğunu varsayarak okula gelmediğini düşündü ve bunu okul yönetimine bildirdi. Saat 16.00 civarında otobüste olduğu fark edilen Nina’nın anne ve babasına durum bildirildi.

Yaklaşık 7 saat otobüste tek başına bekleyen Nina’nın bu süre içinde hiçbir şey yiyip içmediği belirtildi.
Nina annesine, okul otobüsünde yeme içme yasak olduğu için çantasındaki bir şişe suyu içmediğini, bir adet kurabiyeyi de yemediğini söyledi.
Küçük Nina’nın sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.
Almanya’da Aile Ataşelikleri devrede: Yüzlerce çocuk ailesine kavuştu
1
Belçika’da 3 seçim bölgesinde oy kullanılacak
109990 kez okundu
2
Belçika’da İnternette çıplak resimleri paylaşılan 14 yaşındaki kız çocuğu intihar etti
46141 kez okundu
3
Gent şehrinde Bulgaristan asıllı 2 Türk genç trafik kazasında yaşamını kaybetti
43614 kez okundu
4
Boşanma davasında eşlerin Türkiye’deki banka hesapları paylaşılır mı?
42773 kez okundu
5
Türk Genci İfade Vermek İçin Gittiği Polis Bürosundan Bu Halde Çıktı
38356 kez okundu