Belemtürk Haber Merkezi – Fransa’nın Lille şehrinden 40 yolcu ile Brüksel’e hareket eden yolcu otobüsünde bir yolcu 3 kişinin kendi aralarında saldırı yapmaktan konuştuklarını polise ihbar etti.

Federal polisten An Berger, ihbarı ciddiye aldıklarını ifade ederek, bu sabah Wetteren’de yolcu otobüsünün durdurulduğunu ve üç kişinin gözaltına alınarak, sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldüğünü açıkladı.

Bu üç şüpheli hakkında daha fazla bilgi ve ayrıntı vermeyen polis, şu anda şüpheli üç kişinin adli sicil kaydı dahil her şeyin araştırıldığını ifade etti.
Durdurulan yolcu otobüsündeki diğer yolcular tek tek indirilip kontrol edildikten sonra tüm bagajlar olay yerine çağrılan bomba imha ekipleri (DOVA ), tarafından kontrol edildi.
Yolcu otobüs şöförünün hareket etmeden önce kimlik kartlarını kontrol ettiği ve herhangi bir özel durum görülmediği ifade edildi.
Şüpheli üç kişi için başlatılan araştırma ve soruşturmanın devam ettiği bildirildi.
Haber Foto : gva.be
Belçika’nın Gent şehrindeki iki büyük hastane birleşmek istiyor
1
Belçika’da 3 seçim bölgesinde oy kullanılacak
110144 kez okundu
2
Belçika’da İnternette çıplak resimleri paylaşılan 14 yaşındaki kız çocuğu intihar etti
46446 kez okundu
3
Boşanma davasında eşlerin Türkiye’deki banka hesapları paylaşılır mı?
44653 kez okundu
4
Gent şehrinde Bulgaristan asıllı 2 Türk genç trafik kazasında yaşamını kaybetti
44002 kez okundu
5
Türk Genci İfade Vermek İçin Gittiği Polis Bürosundan Bu Halde Çıktı
38583 kez okundu