Belemtürk Haber Merkezi – Belçika’nın Kortrijk kentinde, Velo Follies Bisiklet Fuarı’nda düzenlenen Belçika Lastik Değiştirme Şampiyonası’nın galibi Dimitri Vanhoolandt oldu.

Dimitri Vanhoolandt, 43 saniyelik performansıyla tüm rakiplerini geride bırakarak mutlak bir rekora imza attı. Özellikle benzersiz tekniği büyük bir ilgi odağı oldu.
Yarışmaya katılanlara bir yarış tekerleği veriliyor ve iç lastiği dış lastikten mümkün olan en kısa sürede çıkarmaları, ardından tekrar takıp üç bar basınca kadar şişirmeleri gerekiyor.

Bisiklet tutkunu Dimitri Vanhoolandt, ilk kez gittiği Velo Follies Fuarı’nda yarışmaya katılarak birinci gelmeyi başardı. Vanhoolandt, lastik değiştirmeye alışkınım ve her şeyi elle yapıyorum. Lastik değiştirmek biraz uğraş gerektiren bir iş.” sözlerine yer verdi.
Vanhoolandt, ödül olarak bir hediye çantası aldı.
Belçika’da 5 günlük demiryolu grevi bu akşam başlıyor
1
Belçika’da yüzlerce kişiyi dolandırdığı iddia edilen Türk vatandaşı Ömer K. Türkiye’de ölü bulundu
12609 kez okundu
2
Brüksel Havalimanı’nda para arama köpeği Bella’nın ölümü hissediliyor
7490 kez okundu
3
Gent Dampoort’ta çıkan kavgada 19 yaşındaki genç ağır yaralandı, 45 yaşındaki şüpheli tutuklandı.
6985 kez okundu
4
Belçika Gent’te Türk ailenin yaptığı kazada ağır yaralanan 7 yaşındaki Bulut Ö. hayatını kaybetti
5679 kez okundu
5
Belçika Federal Demiryolu Polisi (SPC), 17 yıl hapis yatan ve 13 yıldır firarda olan adamı yakaladı
5595 kez okundu