Belemtürk Haber Merkezi – Belçika’nın Flaman Bölgesine bağlı Doğu Flandre iline bağlı Hamme Zogge’de pazar günü öğleden sonra yapılan motokros yarışı sırasında bir motosiklet sürücüsü motosikletinin kontrolünü kaybederek kalabalığın arasına daldı.

Meydana gelen kaza sonrası, olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada, motosiklet sürücüsü hafif yaralanırken, ağır yaralanan 67 yaşındaki bir adam kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Diğer yaralı iki kişinin ise durumlarının iyi olduğu ve hayati tehlekelerinin bulunmadığı bildirildi.

Dün saat 15:15 sıralarında yaşanan kaza sonrası olay yerinde yapılan incelemenin ardından, motosiklete el konuldu. Yarış geçici olarak durduruldu fakat, akşam 17:30 civarında yarışın son aşaması tekrar başlayarak tamamlandı.
MCLB federasyonu başkanı Willy Aper, kazadan büyük üzüntü duyduğunu söyleyerek, “Güvenlik açısından her şey yolundaydı. Bu gibi kazalarda yapabilecek çok az şey oluyor. Çok üzgünüz.” sözlerine yer verdi.
Belçika’da 139 mahkûm erken tahliye edildi
AVRUPA
Belçika Gent mahkemesi sahte yakıt kartlarıyla yakıt ikmali yapan sanıkları cezasız bırakmadı
1
Belçika’da 3 seçim bölgesinde oy kullanılacak
110151 kez okundu
2
Belçika’da İnternette çıplak resimleri paylaşılan 14 yaşındaki kız çocuğu intihar etti
46463 kez okundu
3
Boşanma davasında eşlerin Türkiye’deki banka hesapları paylaşılır mı?
44813 kez okundu
4
Gent şehrinde Bulgaristan asıllı 2 Türk genç trafik kazasında yaşamını kaybetti
44026 kez okundu
5
Türk Genci İfade Vermek İçin Gittiği Polis Bürosundan Bu Halde Çıktı
38591 kez okundu