Belemtürk Haber Merkezi – Belçika Gent hapishanesinde 38 yaşındaki bir mahkum aşırı dozda uyuşturucu kullandığı için hayatını kaybettiği belirlendi.

Hücresinde bir gardiyan tarafından bulunan mahkumu hayata döndürme çabaları yeterli olmadı. Yapılan incelemede mahkumun aşırı doz uyuşturucudan hayatını kaybettiği belirlendi.

Cezaevi sözcüsü, olayla ilgili olarak tutuklunun koğuş arkadaşının ve cezaevi personelinin sorgulandığını, mahkumun gerçek ölüm sebebinin belirlenmesi için otopsi yapılacağını açıkladı.
Geçtiğimiz hafta da Gent cezaevinde bir mahkum hücre bloğunun ikinci katından atlayarak ciddi şekilde yaralandı. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan mahkumun hastanede tedavi altına alındığı bildirildi.
Sendika üyesi Dieter Cools (ACOD), yaşananlara yanıt olarak, “Aşırı kalabalıklık kaçınılmaz olarak sıklıkla ciddi olayların meydana gelmesine yol açıyor.” ifadelerine yer verdi.
Türk öğrenci Öztürk’le ilgili davada federal yargıç taraflardan ek delil istedi
1
Belçika’da 3 seçim bölgesinde oy kullanılacak
110197 kez okundu
2
Belçika’da İnternette çıplak resimleri paylaşılan 14 yaşındaki kız çocuğu intihar etti
46508 kez okundu
3
Boşanma davasında eşlerin Türkiye’deki banka hesapları paylaşılır mı?
45269 kez okundu
4
Gent şehrinde Bulgaristan asıllı 2 Türk genç trafik kazasında yaşamını kaybetti
44099 kez okundu
5
Türk Genci İfade Vermek İçin Gittiği Polis Bürosundan Bu Halde Çıktı
38625 kez okundu