Belemtürk Haber Merkezi – Belçika’da raylar üzerinde sinyalizasyon, enerji temini ve haberleşme için kullanılan kablolar sıklıkla çalınıyor ve bu durum tren güvenliğini ve tren trafiğini ciddi anlamda olumsuz etkiliyor.

Belçika’da Namur ile Lüksemburg arasında sefer yapan trenler, Marloie ile Haversin arasındaki hatta yaşanan kablo hırsızlığı nedeniyle geçici olarak durduruldu.

Demir yolu altyapı şirketi Infrabel, olayın ardından teknik ekiplerin hemen bölgeye yönlendirildiğini ve zarar gören hatlarda onarım çalışmalarının başladığını duyurdu.
Devam eden onarım çalışmalarının ardından, seferlerinin bugün öğle saatlerinden itibaren iki yönde de normale dönmesini bekliyor. Güzergahı kullanan yolcular, gecikmelere karşı uyarıldı.
Bulgaristan’ın Maritsa Otoyolu’nda bir gurbetçi yol tabelasına çarptı.
1
Belçika’da 3 seçim bölgesinde oy kullanılacak
109990 kez okundu
2
Belçika’da İnternette çıplak resimleri paylaşılan 14 yaşındaki kız çocuğu intihar etti
46141 kez okundu
3
Gent şehrinde Bulgaristan asıllı 2 Türk genç trafik kazasında yaşamını kaybetti
43614 kez okundu
4
Boşanma davasında eşlerin Türkiye’deki banka hesapları paylaşılır mı?
42775 kez okundu
5
Türk Genci İfade Vermek İçin Gittiği Polis Bürosundan Bu Halde Çıktı
38356 kez okundu