Avrupa Parlamentosu’nda büyük skandal. AP, Suriye’de Türkiye’yi işgalci ilan etti. Terörist YPG/PKK’nın bölgede DEAŞ ile mücadeleye ciddi katkılar sağladığını iddia ederek ‘müttefik’imiz dedi.
AP’nin Suriye’de iç savaşın başlamasının 10. yılında yayınladığı karar tasarısında YPG müttefik olarak kabul edildi ve Türkiye’nin bölgeyi yasa dışı şekilde işgal ettiği öne sürüldü.

AP Genel Kurulu’nda kabul edilen tasarıda, Türkiye ile ilgili de çeşitli iddialarda bulunuldu. Suriye ile birlikte Rusya, İran ve Türkiye’nin de ihlallerde bulunduğu belirtilirken, Türkiye’nin Suriye’nin kuzeyinden askerlerini çekmesi istendi.
Öte yandan, Türkiye’nin ‘Suriye’de, Orta Doğu’da, Doğu Akdeniz’de barışı tehlikeye attığı’ iddia edildi.
Belçika İstatik Kurumu Statbel, şehirlerin yıllık ölüm artış oranlarını açıkladı
1
Belçika’da 3 seçim bölgesinde oy kullanılacak
110104 kez okundu
2
Belçika’da İnternette çıplak resimleri paylaşılan 14 yaşındaki kız çocuğu intihar etti
46379 kez okundu
3
Boşanma davasında eşlerin Türkiye’deki banka hesapları paylaşılır mı?
44044 kez okundu
4
Gent şehrinde Bulgaristan asıllı 2 Türk genç trafik kazasında yaşamını kaybetti
43910 kez okundu
5
Türk Genci İfade Vermek İçin Gittiği Polis Bürosundan Bu Halde Çıktı
38540 kez okundu