ABD’de bir alışveriş merkezindeki mağazada silahlı saldırı düzenleyen ve beş kişinin ölümüne yol açan saldırgan, Türk asıllı Arcan Çetin çıktı. Çetin’in beş ayrı “birinci dereceden cinayet” suçlamasıyla yargılanacağı bildirildi.
Polis, Burlington kentindeki Cascade Alışveriş Merkezi’nde yer alan güvenlik kameralarından edindiği görüntü ve fotoğrafları kamuoyuyla paylaştıktan sonra, gelen ihbarlar sonucu silahlı saldırganın kimliğini belirledi.
Saldırının meydana gelmesinden sonra, görgü tanıkları tarafından Hispanik olduğu öne sürülen tüfekli saldırganın, 20 yaşında, Arcan Çetin adında bir Türk olduğu ortaya çıktı.
Yetkililer, saldırının gerçekleştiği Burlington’a 50 kilometre uzaklıktaki Oak Harbor kasabasında yaşayan Çetin’in “yasal ve sürekli oturum hakkı” bulunduğunu açıkladı.

TBMM 1 EKİM’DE AÇILIYOR
1
TERÖR ÖRGÜTLERİNE GÜVENLİK DUVARI ENGELİ
839095 kez okundu
2
Belçika’da 3 seçim bölgesinde oy kullanılacak
110306 kez okundu
3
Filenin Sultanları finalde İtalya’ya 3-2 yenilerek dünya ikincisi oldu
70375 kez okundu
4
Belçika’da İnternette çıplak resimleri paylaşılan 14 yaşındaki kız çocuğu intihar etti
46655 kez okundu
5
Boşanma davasında eşlerin Türkiye’deki banka hesapları paylaşılır mı?
46421 kez okundu