Almanya 2. Ligi’nde mücadele eden St. Pauli takımında forma giyen Türkiye kökenli futbolcu Cenk Şahin, Türkiye’nin Suriye’nin doğusunda yürüttüğü Barış Pınarı Harekatı’yla ilgili paylaşımı nedeniyle kadro dışı bırakıldı.
Kulüpten yapılan açıklamada, “FC St. Pauli, bu tarz paylaşımlarla ve konularla bağdaştırılmamayı diliyor, bu tarz şeylerin kulübümüzün değeriyle örtüşmediğini belirtmek istiyoruz.” ifadeleri kullanıldı.
Kulüptan yapılan açıklamanın tamamı şöyle:
“Cenk Şahin perşembe günü Türk ordusunun Suriye’de gerçekleştirdiği operasyon ile ilgili bir paylaşımda bulundu. FC St. Pauli, bu tarz paylaşımlarla ve konularla bağdaştırılmamayı diliyor, bu tarz şeylerin kulübümüzün değeriyle örtüşmediğini belirtmek istiyoruz. Kulübümüz oyuncuyla bir konuşma gerçekleştirdi. Görüşmeler özel olarak devam ediyor ve bu işlem tamamlanana kadar başka hiçbir yorum yapılmayacaktır.”

NATO Genel Sekreteri Stoltenberg: NATO müttefikleri Türkiye’yi desteklemeye devam edecek
1
Belçika’da 3 seçim bölgesinde oy kullanılacak
109990 kez okundu
2
Belçika’da İnternette çıplak resimleri paylaşılan 14 yaşındaki kız çocuğu intihar etti
46141 kez okundu
3
Gent şehrinde Bulgaristan asıllı 2 Türk genç trafik kazasında yaşamını kaybetti
43614 kez okundu
4
Boşanma davasında eşlerin Türkiye’deki banka hesapları paylaşılır mı?
42776 kez okundu
5
Türk Genci İfade Vermek İçin Gittiği Polis Bürosundan Bu Halde Çıktı
38356 kez okundu