Olumlu ve olumsuz gelişmeleriyle, acı ve tatlı hatıralarıyla 2017’yi geride bırakırken, yeni umut ve beklentilerle 2018’e giriyoruz. Herkesin yeni yılını en samimi duygularla kutluyorum.
Sayın Cumhurbaşkanımızın da belirttigi gibi Türkiye, son yıllarda yeni bir istiklal harbi vermektedir. Milli birliğimiz, toprak bütünlüğümüz, kurumlarımız, ekonomimiz, dış politikamız, velhasıl devlet olarak bizi ayakta tutan tüm unsurlarımız büyük bir saldırı altındadır. Sadece ülkemiz değil, bölgemiz ve tüm dünya yeni bir döneme geçişin sancılarını yaşıyor. Şayet bu geçiş sürecini güçlü bir şekilde atlatır, hedeflerimizden kopmadan yolumuza devam edebilirsek, parlak bir gelecek bizi bekliyor. Bunun için birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize sımsıkı sahip çıkmak zorundayız.
İdrak ettiğimiz her yeni yılda geleceğe yönelik umutlar tazelenmekte, daha müreffeh bir yaşam için beklentiler artmaktadır. 2018 yılının, milletimizin ve tüm insanlığın bütün beklentilerinin gerçekleştiği bir yıl olmasını diler, herkesin barış, kardeşlik, huzur ve mutluluk dolu bir yıl geçirmesini temenni ederim.
Ruhi Açıkgöz
AK Parti Brüksel Ofisi Baskanı
Terör Kurbanı Kerim Akyıl İçin Belçika’nın Houthalen Kasabasında Anma Töreni Düzenlendi
1
Belçika’da 3 seçim bölgesinde oy kullanılacak
110144 kez okundu
2
Belçika’da İnternette çıplak resimleri paylaşılan 14 yaşındaki kız çocuğu intihar etti
46446 kez okundu
3
Boşanma davasında eşlerin Türkiye’deki banka hesapları paylaşılır mı?
44648 kez okundu
4
Gent şehrinde Bulgaristan asıllı 2 Türk genç trafik kazasında yaşamını kaybetti
44002 kez okundu
5
Türk Genci İfade Vermek İçin Gittiği Polis Bürosundan Bu Halde Çıktı
38583 kez okundu