Afyonkarahisar Defterdarı Mustafa Ceylan, kentte kullanılmayan binaların kamu yararına kurumlara tahsis edilmesini istediklerini söyledi.
Ceylan, Devlet Malzeme Ofisi ile kullanılmayan hastane binalarının akıbeti hakkında bilgi verdi. Devlet Malzeme Ofisi binalarının okul olarak kullanılmasını önerdiklerini belirten Ceylan, “12 bin 850 metrekarelik bir alan olan Devlet Malzeme Ofisi Özelleştirme İdaresi Başkanlığına ait. Başkanlık ihalesini yaptı. Bizim tasarruf yapma hakkımız yok. Biz Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bölgede okul yapılması adına önerdik orayı. Milli Eğitim de talep de bulundu. Belediye imar değişikliği yaptı. Özelleştirme İdaresi uygun bulmadı.” dedi.
Eski hastane binaları hakkında bilgi veren Ceylan, hastanelerin tahsisli olduğunu belirtti. Ceylan, eski SKK Hastanesi’nin bulundu alanla ilgili olarak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün spor salonu yapmak üzere talepte bulunduğunu anlattı. Talebi Ankara’ya ilettiklerini ifade eden Ceylan, Devlet Hastanesi’ndeki sürecin ise devam ettiğini, AFJET bitişiğindeki Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi olarak kullanılan yere de müftülüğün talip olduğunu dile getirdi.
HABER KAYNAK
İSMAİL SAGUN / AFYONKARAHİSAR
Afyonkarahisar’da Muhtar Adayları Arttı
1
Belçika’da İnternette çıplak resimleri paylaşılan 14 yaşındaki kız çocuğu intihar etti
46508 kez okundu
2
Boşanma davasında eşlerin Türkiye’deki banka hesapları paylaşılır mı?
45236 kez okundu
3
Gent şehrinde Bulgaristan asıllı 2 Türk genç trafik kazasında yaşamını kaybetti
44096 kez okundu
4
Türk Genci İfade Vermek İçin Gittiği Polis Bürosundan Bu Halde Çıktı
38621 kez okundu
5
Gent şehrinde Bulgaristan asıllı 2 Türk gencin kanala uçtuğu köprüye çiçekler bırakıldı. Göz yaşları sel oldu.
37566 kez okundu