Belemtürk Haber Merkezi – Belçika’nın Flaman Brabant eyaletindeki Tienen belediyesi Potterijstraat’ta bugün saat 12:30 sıralarında yaşanan olayda 35 yaşındaki bir kadın, 44 yaşındaki erkek arkadaşını bıçaklayarak öldürdü.

Olay, Tiense Şeker fabrikasının yakınındaki sıra evlerin bulunduğu Potterijstraat caddesinde meydana geldi.

Görgü tanıkları, hastanede hemşire olarak çalışan iki komşumuz olay yerinde yaralıya müdahele etti. Daha sonra olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdaheleside yeterli olmayınca yaralı adam hayatını kaybetti.
Erkek arkadaşını bıçaklayarak öldüren kadının tutuklanarak, sorgulanmak üzere polis bürosuna götürüldüğü bildirildi.
Polis, olayın neden gerçekleştiği konusunda bir açıklama yapmazken, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.
Brüksel’de 11. Türkiye Bilgi Yarışması Belçika finali sonuçlandı
1
TERÖR ÖRGÜTLERİNE GÜVENLİK DUVARI ENGELİ
839085 kez okundu
2
Filenin Sultanları finalde İtalya’ya 3-2 yenilerek dünya ikincisi oldu
69245 kez okundu
3
Belçika’da İnternette çıplak resimleri paylaşılan 14 yaşındaki kız çocuğu intihar etti
46640 kez okundu
4
Boşanma davasında eşlerin Türkiye’deki banka hesapları paylaşılır mı?
46298 kez okundu
5
Gent şehrinde Bulgaristan asıllı 2 Türk genç trafik kazasında yaşamını kaybetti
44297 kez okundu