GENT ŞEHRİNDE SP.A – GROEN PARTİLERİ SEÇİME BİRLİKTE GİRİYOR !

15 Haziran 2016
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
2072 defa okundu. defa okundu.
GENT ŞEHRİNDE SP.A – GROEN PARTİLERİ SEÇİME BİRLİKTE GİRİYOR !

BELEMTÜRK TV CANLI YAYIN

Sp.a Gent ve Groen Partileri, 2018 yerel secimleri için kartel olarak tekrar secimlere gitme kararı aldı. Tom Balthazar(Sp.a) ve Elke Decruynaere (Groen) düzenledikleri basın toplantısı ile alınan kararı açıkladılar.

“Gentlilerin özelliklerinden birisi de dayanışmacı olmasıdır. Bu vesile ile tüm, Gentlileri, geleceğimizi gerçekçi, somut, cesur ve vizyoner bir şekilde beraber inşa etmeye davet ediyoruz. Gent şehri bu konularda Flaman Bölgesi’nde ve hatta Avrupa’da her zaman örnek teşkil etmiştir. Bu başarıyı Gentlilerle beraber 2018’den sonra da devam ettirmek için sosyal-ekolojik projemizi sürdürmeyi arzuluyoruz.
2018’de görevi bırakacak ancak ortak listeyi destekleyecek olan Daniel Termont (Sp.a) da “bu dayanışma ruhunun bizi daha da güçlendirdiğini gecen yıllar içerisinde gördük” diye açıkladı.

14 Ekim 2018 secimlerine beraber gitme kararını gecen hafta her iki parti de genel kurulkarına oylamaya sundu ve kabul edildi.
Tom Balthazar(Sp.a) ve Elke Decruynaere (Groen) yaptıkları açıklamada “ Gent’in refah ve hoşgörü kenti olma özelliğini gelecekte de korumak istiyoruz. Bundan dolayı tüm Gentliler tarafından desteklenen sosyal-ekolojik projemizi devam ettirmek istiyoruz” dediler.

Konu ile ilgili Belediye Başkan’ı Daniel Termont (Sp.a) yaptığı açıklamada “ her iki partide geçtiğimiz yıllar içerisinde karşılıklı güven ortamı içerisinde başarılı işlere imza attılar. Bu da Gentlilere özgü bir özellik:ayrıştıran değil, birleştiren unsurları öne çıkarmak, insanları bir araya getirmek ve güzel işler yapmak. Bu örnek işbirliğini gelecek yıllarda da devam ettirmemiz gerekiyor.

Birlikte düşün, birlikte gerçekleştir!
Gent şehri pek çok konuda başarılı çalışmalara imza atıyor. Tüm büyük şehirler; nüfus artışı, fakirlikle mücadele, iklime bağlı sorunların yanında Flaman ve Federal Hükümet’in tasarruf politikaları ile karşı karşıya kalmaktadır.

2016 yılının diğer yarısında toplam altı konu üzerinde odaklanılacak: gençler, yaşlılar, yalnız yaşayanlar, çocuklu aileler, yabancı kökenli Gentliler, girişimciler ve sosyal-ekonomik destek gereksinimi olan vatandaşlar. 2017 yılının başında ise gerçekleştirilebilecek çalışmalarla ilgili olarak gerekli görüşmeler yapılarak öneriler ele alınacak ve ortak çalışma programına dahil edilecek.

HABER FOTOĞRAFLARI

KARTEL 6

KARTEL 1

KARTEL 2

KARTEL 4

Reklamlar

BELEMTÜRK TV CANLI YAYIN

Ferah 2024Çağrı İnşaateau.de.montagne2Av.Ercan TOKBAKKERIJ
YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN