İstanbul HAFİF YAĞMUR 13°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a
  • BelemTürkTv
  • Dünya
  • Belçika
  • 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle Anvers Başkonsolosluğu anma etkinliği düzenledi

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle Anvers Başkonsolosluğu anma etkinliği düzenledi

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle Anvers Başkonsolosluğu anma etkinliği düzenledi
0

BEĞENDİM

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle Anvers Başkonsolosluğu anma etkinliği düzenledi.

Anvers Başkonsolosu Metin Ergin’in Başkonsolosluk konut bahçesinde düzenlediği 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliği saat 15’de başladı. Başkonsolos Metin Ergin davetlileri, eşi Aycan Ergin hanımefendi ile birlikte karşıladı.

Türkiye’nin  Anvers Başkonsolosluğu konut bahçesinde düzenlenen tören İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başladı.

Brüksel Diyanet Vakfı Müşavir vekili Adil Şahin’nin Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından şehitler için Fatiha okunan etkinlikte, AA tarafından 15 Temmuz gecesinde çekilen fotoğraflar sergilendi.

15 Temmuz hain darbe girişiminde hayatını kaybeden 249 şehidimizin tek tek isimleri okunarak dualar edildi.

Anvers Başkonsolosu  Metin Ergin, törende yaptığı konuşmada, 15 Temmuz’da,  Türkiye’nin eşi görülmemiş boyutta bir terör saldırısına uğradığını, Türk milletinin göğsünü siper ederek bu hıyaneti bertaraf ettiğini hatırlatarak, “Bu melun vaka,  Türkiye Cumhuriyeti’nin tarihindeki en kanlı terör eylemidir.” ifadesini kullandı.

Türk istiklali ve cumhuriyetine yönelik tehdidin hala devam ettiğini söyleyen Ergin, Türk halkına gözünü kırpmadan silah sıkan FETÖ terör örgütünün yurtdışında mevcudiyetini sürdürdüğüne dikkati çekti.

HABER VİDEO : Anvers Başkonsolosu Metin Ergin’in Konuşması

HABER FOTOĞRAFLARI

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle Türkiye’nin Belçika’daki Brüksel Büyükelçiliği anma etkinliği düzenledi

eau.de.montagne2

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.