Belemtürk Haber Merkezi – Belçika’nın Anvers şehrinin Borgerhout bölgesindeki Vlagstraat’ta bir evde çıkan yangında altı kişi yaralandı.
Evin ikinci katında çıkan yangın, olay yerine hızla gelen itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede kontrol altına alındı. Yangın diğer katlara zarar vermeden söndürüldü.
Anvers Polis Departmanı’ndan Wouter Bruyns, 24 yaşında bir kadının ikinci kattan düşerek yaralandığını ve durumunun kritik olduğunu söyledi.
Yangınla ilgili soruşturma devam ederken, yangınının çıkış nedeni henüz belirsizliğini koruyor. Yangında, 24 yaşında bir kadın ağır yaralanırken 28, 55, 26, 20 ve 37 yaşlarında ev sakinleri aşırı dumandan etkilendikleri için hastanede tedavi altına alındılar.
Fotoğraf : HLN
Bulgaristan parlamentosundan okullarda din dersine yeşil ışık
1
Belçika’da kayıp alkol ölçüm cihazını bulmak için polis halktan yardım istedi.
3613 kez okundu
2
Belçika’da sokakta baygın halde bulunan yirmili yaşlarındaki genç hastanede hayatını kaybetti
3222 kez okundu
3
Belçika’da Türk çiftin 26 bin euroya aldıkları araba çalıntı çıktı
2973 kez okundu
4
Belçika’da okulda beyin kaması geçirdikten sonra komaya giren genç kızın yaşam destek fişi çekilmek isteniyor
1778 kez okundu
5
Belçika’da yaşam destek fişi çekilmek istenen 18 yaşındaki Marwa’dan güzel haberler geliyor
1352 kez okundu