Alınan Kesim Yasağı Kesinlikle Gerçeklere Uymuyor

1 Haziran 2015
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
1390 defa okundu. defa okundu.
Alınan Kesim Yasağı  Kesinlikle Gerçeklere Uymuyor

BELEMTÜRK TV CANLI YAYIN

Cuma günü Flaman Hükümeti’nin ‘Ulaştırma ve Hayvan Refahından’ sorumlu bakanı Ben Weyts’in, (N-VA) geçici kurban kesimhanelerinde uyuşturmadan kesim yasağı için aldığı kararın bozulmaması gerektiği sözleri üzerine, Gent Belediye Başkan Yardımcısı Resul Tapmaz (sp.a) konuyla ilgili hayal kırıklığı yaşadığını belirterek tepkisini gösterdi.

“Bu yasak Gent ve çevresinde gelişen gerçekleri kesinlikle hiçbir hesaba katmayan çok talihsiz bir karardır. Gent ve Gent çevresinde bize lazım olan, 1300’den fazla koyun kapasitesi içeren hiçbir mezbaha yoktur, eğer bundan böyle uyuşturmadan kesimlerin sadece onaylanmıs kesimhanelerde yapılması durumunda , Gent Flanders Expo’da geçici bir kesimhane zemini kurmanın hiçbir mantığı kalmamıştır.

Umarım zaman içinde bir otuz yıl geriye gitmeyiz. Vatandaşlarımıza ev kesimlerin kanunla yasaklandığını bilinçlendirmek için iletişim kurarak konu üzerinde odaklanmalıyız.

Tapmaz, Gent belediyesi ayrıca vatandaşların kurbanlarını çeşitli hayır kuruluşlarına bağışlamalarını destekliyor” dedi.

HABER ZEHRA ÖZER
BELEMTÜRK HABER KOORDİNATÖRÜ

Reklamlar

BELEMTÜRK TV CANLI YAYIN

Ferah 2024Çağrı İnşaateau.de.montagne2Av.Ercan TOKBAKKERIJ
YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN