Emirdağ 15. gurbetçi festivali ikinci gününde de doldu taştı

14 Temmuz 2022
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
1575 defa okundu. defa okundu.
Emirdağ 15. gurbetçi festivali ikinci gününde de doldu taştı

BELEMTÜRK TV CANLI YAYIN

Belemtürk Haber Merkezi – 15. Gurbetçi Festivali’nin ikinci günü Otogar Festival Alanı’nda gerçekleştirilen etkinlik ve konserlerle coşku içinde geride bırakıldı. İkinci gün etkinliklerinde Grup Gentlemen konserinin ardından, ünlü ses sanatçısı İsmail Altunsaray sahne aldı.

Festivale gelen vatandaşlarla ve çocuklarla yakından ilgilenen Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu onlarla hasbihal edip hatıra fotoğrafı çektirdi.

Konser sonunda sahneye çıkan Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu, müzik grubu Gentlemen ve İsmail Altunsaray’a günün anısına hediye takdim etti. Başkanımız Serkan Koyuncu; “Kadim Şehrimize yakışır bir festival düzenliyoruz. Gurbetin Başkenti Emirdağ olarak 7’den 77’ye tüm hemşehrilerimizle Gurbetçi festivalimize sahip çıkıyoruz. Böyle coşkulu nice güzel festivaller diliyorum. “ifadelerini kullandı.

Başkan koyuncu, sanatçı İsmail Altunsaray’a bir teklifte bulunarak, Emirdağ’da bir kilip çekmesini istedi. Altunsaray, yarısını burada yarısını belçika’da çekelim diyerek, teklifi biraz daha ileriye taşıdı. Başkan Koyuncu, “bunu Emirdağlılar adına bir söz olarak kabul ediyorum” cevabını verdi.

HABER FOTOĞRAFLARI

Reklamlar

BELEMTÜRK TV CANLI YAYIN

Ferah 2024Çağrı İnşaateau.de.montagne2Av.Ercan TOKBAKKERIJ
YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN