EMİRDAĞSPOR ŞAMPİYONLUK KUPASINI ALDI

9 Nisan 2022
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
1844 defa okundu. defa okundu.
EMİRDAĞSPOR ŞAMPİYONLUK KUPASINI ALDI

BELEMTÜRK TV CANLI YAYIN

Süper Amatör Futbol Ligi’nde son maçını Çay Çağlayan Belediyespor’la oynayan Emirdağspor maçtan 12 – 2’lik skorla ayrılarak şampiyonluğa adını yazdırdı.

Lige şampiyonluk parolasıyla giren, kadro yapılanmasıyla dikkat çeken Emirdağspor şampiyonluk mücadelesini son haftaya kadar sürdürerek kupayı KOM Daire Başkanı Mahmut Çorumlu, Kaymakam Osman Bilici ve Belediye Başkanı Serkan Koyuncu ile birlikte kaldırdı.

Emirdağspor taraftarı şampiyonluğu Ahmet Akın’ın Emirdağspor için hazırladığı ‘Gol gol’ Marşı ve davul zurna eşliğinde büyük sevinç ve coşkuyla kutladı.

Oyuncuları, teknik heyeti ve yönetim kurulu üyelerini tebrik eden Belediye Başkanı Serkan Koyuncu “Bugün Emirdağ’da bir bayram havası vardı. Biz şampiyonluğa inanmıştık. Emirdağ Belediyesi ve taraftarlarımız olarak Emirdağsporumuzla adeta tek yürek olduk. Futbolcularımız yeşil sahalardaki oyunlarıyla taraftarlarımızın sevgisini kazandı. Çabalarının sonucunda bugün bu şampiyonluğu hak ettiler. Zafer inanlarındır, tebrikler Şampiyon Emirdağspor” dedi.

Emirdağsporu bu büyük günde KOM Daire Başkanı Mahmut Çorumlu , Kaymakam Osman Bilici, Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Kurum amirleri ve coşkulu taraftarlar yalnız bırakmadı.

HABER FOTOĞRAFLARI

Reklamlar

BELEMTÜRK TV CANLI YAYIN

Ferah 2024Çağrı İnşaateau.de.montagne2Av.Ercan TOKBAKKERIJ
YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN