UID BELÇİKA, DUINKERKEN KAMPINDAKİ MÜLTECİLERE YARDIM ELİNİ UZATTI

17 Mayıs 2020
1 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
1860 defa okundu. defa okundu.
UID BELÇİKA,  DUINKERKEN KAMPINDAKİ MÜLTECİLERE YARDIM ELİNİ  UZATTI

BELEMTÜRK TV CANLI YAYIN

UID Uluslararası Demokratlar Birliği Belçika Başkanı Basir Hamarat öncülüğünde Belçika’daki farklı mülteci kamplarına yardım dağıtımı tüm hızıyla devam ediyor.

Belçika’daki farklı bölgelerde faaliyetlerini sürdüren UID şubeleri yöneticileri 16 Mayıs günü DUINKERKEN mülteci kampında gıda kolileri, maske ve dezenfektan gibi yardımlarda bulundular.

Başkan Hamarat bu zor dönemde Belçika’nın her bölgesinde UID bünyesinde görev yapan yönetici ve birçok gönüllü ile birlikte ihtiyaç sahibi insanların yardımına koşmaya devam edeceklerini belirtti.

Hamarat, “ağır yaşam şartlarında hayatta kalmaya çalışan KALE ismi verilen ormanlık kamp alanına yerleştirilmiş çoğunluğu Suriyelilerin oluşturduğu Irak,Pakistan ve Afganistan uyruklu mültecilere insani yardımlarımızı yaptık. Ayrıca bu mülteci kampında yaşanan insanlık dramınıda gözler önüne sermiş olduk.

İki erzak dolu yardım kamyonu ve 13 araba ile konvoy halinde gittiğimiz Duınkerken kampındaki ihtiyaç sahibi mültecilerin hepsine yardımları dağıttık.


Başta emeği geçen tüm UID Şube Başkanlarımıza ve tüm ekibimize katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Ayrıca destek olan tüm hayırseverlerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” sözlerine yer verdi.

HABER VİDEO

HABER FOTOĞRAFLARI


Reklamlar

BELEMTÜRK TV CANLI YAYIN

Ferah 2024Çağrı İnşaateau.de.montagne2Av.Ercan TOKBAKKERIJ
YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN