Başkan Emir Kır dijital hizmetlerden yararlanamayan vatandaşlara 500 bilgisayar temin edecek

28 Nisan 2020
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
1384 defa okundu. defa okundu.
Başkan Emir Kır  dijital hizmetlerden yararlanamayan vatandaşlara  500 bilgisayar temin edecek

BELEMTÜRK TV CANLI YAYIN

Saint-Josse Belediyesi evde kalma döneminde, dijital hizmetlerden yararlanamayan vatandaşlar için geri dönüşüm sektöründen 500 bilgisayar temin edecek

Acil sosyal plan dahilinde ve KOVID-19 virüsünün yayılmasını önleme tedbirleri kapsamında, Belediye Başkanı Emir Kır, CPAS-Yardım Kurumu Başkanı Luc Frémal, Sosyal İşlerden Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Dorah ilunga, Okullardan Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı, Philippe Boiketé, Flaman İşlerinden Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Lydia du Jardin ve Belediye Yönetimi inisiyatifleriyle, evde kalma döneminde djital erişimden yoksun olan vatandaşlara 500 bilgisayar sağlanacak

Bu bilgisayarlar, bilgisayar ekipmanlarına yeni bir hayat veren bir iş eğitim şirketi tarafından sağlanacak, bu nedenle yaklaşım hem sosyal, hem de çevre için faydalı olacaktır.

Başkan Emir Kır “Böyle bir sağlık krizini döneminde, sosyo-ekonomik sonuçlar dikkate değer. Somut olarak, birçok insan için, bu aynı zamanda bir bilgisayara erişimin olmaması ve dolayısıyla tele-çalışma, bilgi, eğitim, eğlence vb. anlamına geliyor fakat şimdi, bu dönemde hepimizin buna ihtiyacı var. Bu erişime izin veren kütüphaneler, okullar vb. yerler bir sonraki duyuruya kadar kapalı kalacak. Bu inisiyatif sayesinde, dijital erişimini yoksun olanlara bu imkanı sunmak istiyoruz. ” dedi.

Bu girişimin faydalanacak olanlar, öğrenciler, öğrenciler ve özellikle belediye hizmetlerini (okullar, kütüphaneler, gençlik merkezleri, mahalle sosyal merkezleri vb.) ve diğer yerel dernekleri kullanan kişiler olacaktır.

Reklamlar

BELEMTÜRK TV CANLI YAYIN

Ferah 2024Çağrı İnşaateau.de.montagne2Av.Ercan TOKBAKKERIJ
YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN